注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

涂鸦

珍惜眼前。。。

 
 
 

日志

 
 

KT: the listening room by MAT Studio and Elastik  

2011-11-02 13:05:10|  分类: 室内外设计-- |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自风车想念堂吉柯德《KT: the listening room by MAT Studio and Elastik》

** .......................................................

KT: the listening room by MAT Studio and Elastik - ●·RΣD x ΜЁTΛL·● - 〓RED×METAL〓

Another winner from our Dezeen x Design Association container design competition - KT: the listening room by designers MAT Studio and Elastik.

KT: the listening room by MAT Studio and Elastik - ●·RΣD x ΜЁTΛL·● - 〓RED×METAL〓

The 20 foot shipping container was filled with CNC-cut layers of corrugated fiberboard and compressed-polyester foam panels, which cut out noise and vibration from the outside while the occupant listened to classical music.

 

KT: the listening room by MAT Studio and Elastik - ●·RΣD x ΜЁTΛL·● - 〓RED×METAL〓

Fifteen speakers were oriented towards the visitor’s seat in order to create what the designers hoped would be a “spatial sensation that is in-between the notion of the concert hall and the I-pod headphone.”

KT: the listening room by MAT Studio and Elastik - ●·RΣD x ΜЁTΛL·● - 〓RED×METAL〓

The installation was visited by about 4000 people over five days during Tokyo Designers Week.

KT: the listening room by MAT Studio and Elastik - ●·RΣD x ΜЁTΛL·● - 〓RED×METAL〓

KT: the listening room by MAT Studio and Elastik - ●·RΣD x ΜЁTΛL·● - 〓RED×METAL〓

KT: the listening room by MAT Studio and Elastik - ●·RΣD x ΜЁTΛL·● - 〓RED×METAL〓

  评论这张
 
阅读(23)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018